Top Guidelines Of μόνωση με πολυουρία
Top Guidelines Of μόνωση με πολυουρία
Blog Article
Μπάζουν νερά μέσα στο κτίσμα σας, χρειάζεστε στεγανοποίηση.
Συστήματα για Μονώσεις Ταρατσών, Θερμομόνωση & Υγρομόνωση.
Σε περίπτωση που επιθυμεί ο πελάτης η πολυουρία να αποκτήσει αντιολισθηρότητα, είτε για να διαμορφωθεί μια διαφορετική αισθητική στο τελικό αποτέλεσμα, τότε ψεκάζεται από δεύτερο άτομο χαλαζίας πάνω στην ψεκαζόμενη επιφάνεια και μέσα στα πρώτα δευτερόλεπτα, καθώς όπως ήδη αναφέραμε η πολυουρία στεγνώνει εξαιρετικά γρήγορα.
Επιλέγεται κατά βάση σε εμπορικούς χώρους. Είναι μία από τις πιο διαδεδομένες μεθόδους μόνωσης στην οποία η θερμομόνωση τοποθετείται κάτω από τη στεγάνωση για να παρέχεται και βατότητα.
Δυνατότητα εφαρμογής σε κοίλες, κυρτές, κάθετες επιφάνειες και ανάποδα
Στη Συμβατική Μόνωση Ταράτσας η τελική επίστρωση είναι συνήθως ασφαλτόπανο, κάτι που εξηγεί και την περιορισμένη βατότητα που έχουν αυτές οι λύσεις. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε μεν να πατάτε άφοβα στην ταράτσα σας και να εγκαταστήσετε κλιματιστικά, ηλιακούς θερμοσίφωνες κλπ αφότου ολοκληρωθεί η μόνωση ταράτσας, όμως χρειάζεται προσοχή στα σημειακά φορτία, ώστε να μη σκιστεί το ασφαλτόπανο.
Η πολυουρία εφαρμόζεται για στεγανοποίηση μικρών αλλά και μεγάλων επιφανειών και μοιάζει με αυτή του αφρού πολυουρεθάνης. Παρόλα αυτά, το τελικό αποτέλεσμα διαφέρει. Είναι μια ελαστική επιφάνεια με μεγάλο προσδόκιμο ζωής που αντέχει σε φθορές και σε ήλιο.
Για να ξεκινήσει η εργασία προηγείται ξανά έλεγχος για δρόσο πάνω στην επιφάνεια.
Η θερμομόνωση αποτρέπει τη μεταφορά θερμότητας και βελτιώνει τη θερμική άνεση του κτιρίου.
Σε αυτό το άρθρο, θα εξερευνήσουμε τις δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα της ως μέσου στεγανοποίησης και θα αναλύσουμε λεπτομερώς την εφαρμογή της στην κατασκευή και συντήρηση κτιρίων. Προσφέροντας λύσεις που είναι όχι μόνο αποτελεσματικές, αλλά και οικονομικές, με διάρκεια και βιωσιμότητα στον χρόνο.
Η πολυουρία γενιά απαιτεί αυστηρά πρωτόκολλα εφαρμογής. Για τούτο η επιλογή της ομάδας πρέπει να γίνεται με προσοχή.
Για να μπορέσετε να καταλάβετε αν χρειάζεστε θερμομόνωση ή υγρομόνωση είναι αρκετά απλό.
Μαζί, θα δούμε τι πρέπει να λάβετε υπόψη σας πριν πάρετε την τελική σας απόφαση.
Προσοχή! Τα μονωτικά υλικά με κλειστές κυψέλες δεν “αναπνέουν” και δημιουργούν προβλήματα συσσώρευσης υγρασίας. get more info Αν σε μια μόνωση ταράτσας χρησιμοποιηθούν υλικά που δεν “αναπνέουν”, οι χώροι γίνονται ανθυγιεινοί, απαιτείται συχνός εξαερισμός και συχνά παρατηρούνται φαινόμενα υγροποίησης υδρατμών και τελικά μούχλα.